Konvertuesi inç në pixel

Konvertuesi inç në pixel

Ky është një konvertues falas që mund ta përdorni për të kthyer inç në piksel (px) në internet. Shkruani vlerën e rezolucionit (DPI ose PPI) dhe vlerën e inçit që dëshironi të konvertoni në piksel dhe klikoni në butonin e konvertimit!

Rezolucioni (DPI ose PPI):
inç:

Sa piksel për inç?

Nëse rezolucioni për dizajnin tuaj (dpi ose ppi) është 96, atëherë ne kemi 96 piksele në çdo inç!

Si të konvertohet inç në pixel?

Për konvertim të shpejtë të inçëve në piksel, përdorni konvertuesin tonë falas në internet më sipër, shkruani vlerën e inçit dhe konverteri do të bëjë konvertimin për ju.

Gjithashtu, mund të përdorni këtë formulë për të kthyer inçin në px:

Pixel = inç * Rezolucioni (DPI ose PPI)

Për shembull, nëse inç=16 dhe rezolucioni=96, atëherë pikselët do të jenë=16*96=1536.

Konvertuesi inç në pixel

Tabela e konvertimit nga inç në pixel nëse rezolucioni është 96

Zakonisht këto janë rezultate të nevojshme për konvertimin e një inç në px nëse rezolucioni është 96

inç Piksele
1 inç 96 px
1.5 inç 144 px
2 inç 192 px
2.5 inç 240 px
3 inç 288 px
3.5 inç 336 px
4 inç 384 px
4.5 inç 432 px
5 inç 480 px
5.5 inç 528 px
6 inç 576 px
6.5 inç 624 px
7 inç 672 px
7.5 inç 720 px
8 inç 768 px
8.5 inç 816 px
9 inç 864 px
9.5 inç 912 px
10 inç 960 px
10.5 inç 1008 px
11 inç 1056 px
11.5 inç 1104 px
12 inç 1152 px
12.5 inç 1200 px
15 inç 1440 px
17 inç 1632 px
13 inç 1248 px
19 inç 1824 px
27 inç 2592 px
100 inç 9600 px
10.9 inç 1046.4 px
12.9 inç 1238.4 px
15.6 inç 1497.6 px