Rreth Nesh

PixelConverter është i përkushtuar t’ju ndihmojë në konvertimin e pixels në çdo dimension dhe ridimensionimin e imazheve dhe fotove në mënyrë profesionale.

Misioni ynë është:

“Për të ofruar cilësi të lartë dhe konvertimin e saktë të Pixel”

Qëllimi kryesor i kësaj faqeje interneti është të ofrojë konvertues pixel falas në internet për përdorim publik.

Ahmad N Atatreh