Konvertuesi pixel në vw

Konvertuesi pixel në vw

Ky është një konvertues falas, i lehtë për t’u përdorur, që mund ta përdorni për të kthyer pikselët (px) në njësi të gjerësisë së portit të pamjes (vw). shkruani vlerën e gjerësisë së portit të pamjes dhe vlerën e madhësisë së pikselit (px) që dëshironi të konvertoni në vw dhe klikoni në butonin e konvertimit!

Gjerësia e portit të shikimit:
Piksele (Px):

Si të konvertoni pixels (px) në vw?

Ju mund të konvertoni px në vw lehtësisht duke përdorur konvertuesin që kemi bërë për ju më lart, ose mund të përdorni formulën e mëposhtme:

Njësia e gjerësisë viewport (vw) = 100 * (madhësia e njësisë pixels / Gjerësia Viewport)

Për shembull, për të konvertuar 120 pixel në vw nëse gjerësia viewport është 1000:

vw =100 * (120/1000)

Pixels (px) në tabelën e konvertimit vw nëse gjerësia e viewport është 1920

Kjo është një tabelë për px në rezultatet e konvertimit vw nëse gjerësia viewport është 1920

Piksele VW
10 px 0.52083333333333 vw
20 px 1.0416666666667 vw
30 px 1.5625 vw
40 px 2.0833333333333 vw
50 px 2.6041666666667 vw
60 px 3.125 vw
70 px 3.6458333333333 vw
80 px 4.1666666666667 vw
90 px 4.6875 vw
100 px 5.2083333333333 vw
110 px 5.7291666666667 vw
120 px 6.25 vw
130 px 6.7708333333333 vw
140 px 7.2916666666667 vw
150 px 7.8125 vw
160 px 8.3333333333333 vw
170 px 8.8541666666667 vw
180 px 9.375 vw
190 px 9.8958333333333 vw
200 px 10.416666666667 vw
210 px 10.9375 vw
220 px 11.458333333333 vw
230 px 11.979166666667 vw
240 px 12.5 vw
250 px 13.020833333333 vw