За нас

PixelConverter е посветен да ви помогне во конвертирање на пиксели во која било димензија и професионално менување на големината на сликите и фотографиите.

Нашата мисија е:

„Да се обезбеди висок квалитет и точна конверзија на пиксели“

Главната цел на оваа веб-локација е да обезбеди бесплатни онлајн конвертори на Pixel за јавна употреба.

Ахмад Н Ататрех